Het ontstaan van Haal zorg in huis


Ik ben Steffi Timmers - Brands het gezicht achter "Haal zorg in huis"
Ik ben 33 jaar, getrouwd en woon met mijn gezin in Berghem. 

Sinds 2008  ben ik werkzaam in de zorg waar mijn hart ligt. 
Van 2008 tot 2018 ben ik als Verzorgende IG werkzaam geweest in diverse takken
van zorg; hiermee heb ik veel werkplezier beleefd in de thuiszorg,
het verzorgingshuis en verpleeghuis. In 2018 ben ik gaan werken als zorgbemiddelaar, waarin ik heel veel ervaring heb opgedaan op het gebied van indicatiestellingen en wet- en regelgeving in de zorg. Omdat ik graag mijn grenzen verleg en het maximale uit mijn kunnen wil halen, ben ik in September 2020 gestart
met de opleiding verpleegkundige, waarvoor ik volgend jaar mijn diploma hoop te behalen.
Door het starten van deze opleiding ben ik nu weer werkzaam in de thuiszorg.
Ik voel opnieuw hoe fantastisch het is om hulpbehoevende medemensen de benodigde zorg te kunnen bieden in hun eigen vertrouwde omgeving. Tevens zie ik ook dat er vaak bij de thuiszorg steeds meer grenzen aan die zorg worden gesteld. Vooral door de eisen van de zorgverzekeraars en de invloed van wet en regelgeving in ons land omtrent zorg. Dit zorgt ervoor dat hulpbehoevende steeds langer thuis moeten blijven wonen maar zorg thuis ook steeds verder wordt ingeperkt. In al die jaren heb ik ervaren hoe waardevol het is als iemand met alle hulp die mogelijk is toch thuis kan blijven wonen, dat heeft me aan het denken gezet. Waarom zou ik mijn opgedane kennis en kunde van de verschillende branches waar ik gewerkt heb niet bundelen en daar iets moois uit laten groeien? Ik heb inmiddels heel wat ervaring met het fantastische werk wat inwonende zorgverleners/zorg au-pairs doen en weet wat zij kunnen betekenen in de thuissituatie bij mensen die zorgbehoevend zijn. Ik heb de warmte en de passie mogen voelen, waarmee zij hun werk doen. Ik heb de fijne samenwerking met andere disciplines zoals thuiszorg, zelf mogen ervaren. Ik gun iedereen die zorgafhankelijk is deze bijzondere ondersteuning in de thuissituatie! Dat was voor mij meer dan voldoende motivatie om de stap te zetten om "Haal zorg in huis" het levenslicht te laten zien. De Poolse en Portugese medewerkers staan te popelen om te beginnen en dat te doen waar ook hún hart ligt; zorgen voor de medemens! 

Ik kijk ontzettend uit naar een kennismaking met u, dus mocht u interesse hebben voor uzelf of uw naaste; neem gerust - geheel vrijblijvend- contact met ons op!

 Foto's: Hedy van Veghel 

.

 
 
 
E-mailen
Bellen
Info
LinkedIn