Wie zijn wij? 


Vanuit de overheid wordt gestimuleerd dat zorgbehoevende (ouderen) zo lang mogelijk op een verantwoorde en veilige manier thuis in hun eigen vertrouwde omgeving kunnen blijven wonen. Met een persoonsgebonden budget wil de overheid eigen regie en keuzevrijheid mogelijk maken in de zorg. 

Wanneer u zorgbehoevend bent en de wens heeft in uw eigen vertrouwde omgeving thuis te blijven wonen maar dit door de toenemende zorgvraag of door de hoge kosten die u betaald aan Nederlandse zorgverleners niet mogelijk lijkt biedt Haal zorg in huis u dé oplossing! 

Haal zorg in huis bemiddelt in 24 uurs zorg, begeleiding en toezicht thuis door middel van een inwonende zorgverlener/zorg au-pair. We werken samen met partners uit diverse EU landen en hebben jarenlange kennis en ervaring in de zorgsector. De klant, zijn zorgvraag en wensen staan centraal. We kijken naar de individu wat het zorgproces en de kwaliteit van zorg ten goede komt. We gaan met u op zoek naar een perfecte match die aansluit bij uw wensen en zorgvraag. Een inwonende zorgverlener/ zorg au-pair is 100% betaalbaar vanuit een persoonsgebonden budget vanaf een ZZP 5! 

Heeft u vragen omtrent het aanvragen van een indicatie of bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden? 

Onze zorgprofessionals staan u graag te woord om uw vragen te beantwoorden!  
Ze zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. 

Email: info@haalzorginhuis.nl
Telefoon: 06 - 192 494 29
 


 
 
 
E-mailen
Bellen
Info
LinkedIn