Hoe werkt het? 

Wanneer u zorgafhankelijk bent en verzorging en/of toezicht nodig hebt in het dagelijks leven is een inwonende zorgverlener/zorg au pair dé oplossing.  
24 uurs zorg en toezicht, volledig betaalbaar vanuit een PGB (Persoonsgebonden Budget). 

Door middel van een inwonende zorgverlener/zorg au pair bepaalt u zelf hoe u de zorg in wilt richten en kan deze geheel op uw zorgvraag en wensen worden afgestemd. 
De zorgverleners/ zorg au pairs komen uit diverse EU-landen zoals Portugal en Polen. 
Ze zijn zorgzaam, ervaren, loyaal en beheersen de Engelse en/of Duitse taal. Ze helpen u met wassen en kleden, ondersteunen u bij het douchen, helpen bij toiletgang, bereiden (eventueel samen met u) uw maaltijden, doen samen met u boodschappen, helpen u bij andere activiteiten en begeleiden u bij uw dag invulling en het bieden van structuur aan uw dag. De inwonende zorgverleners werken indien van toepassing nauw samen met andere disciplines zoals fysiotherapeuten en andere gespecialiseerde zorgverleners. 

De zorgprofessionals van haal zorg in huis komen vrijblijvend bij u thuis voor een intake gesprek. 
Hier zijn geen kosten aan verbonden. 

Tijdens een intakegesprek bespreekt u samen met de ervaren zorgprofessional van "Haal zorg in huis" uw zorgvraag en wensen. Dit om een goed beeld te krijgen welke inwonende zorgverlener/zorg au pair het beste bij u past en welke expertises bij uw ziektebeeld en/of zorgvraag passen. 

Pas wanneer u ons akkoord geeft gaan we de zorgvraag uitwerken en uitzetten bij de bureaus waarmee wij samen werken. We gaan dan samen met u op zoek naar een passende inwonende zorgverlener/zorg au pair.
De zoektocht is gericht op uw specifieke zorgvraag, de benodigde expertise en ervaring die bij uw zorgvraag aansluiten. 

Uit deze zoektocht bij onze samenwerkingspartners ontstaat een selectie die bestaat uit een aantal kandidaten. De zorgprofessional van "Haal zorg in huis" zal de selectie kandidaten die passen bij uw specifieke zorgvraag aan de hand van een CV aan u presenteren. Wanneer u geïnteresseerd bent in een of meerdere inwonende zorgverleners/zorg au pairs kunt u er nog voor kiezen met deze kandidaten te bellen of eventueel zelfs te beeldbellen. Als het klikt, geeft u akkoord op de komst van de betreffende kandidaat. 

De reis wordt georganiseerd en de zorgverlener/zorg au pair zal naar u toe komen om een bepaalde periode bij u in te komen wonen. 

U kunt zorgeloos uw leven inrichten zoals u het wenst en hebt er een maatje voor het leven bij! 

 
 
 
E-mailen
Bellen
Info
LinkedIn